Dette skal du bruge:
Til dejen:
200 gr blødt smør
200 gr sukker
4 æg
400 gr mel
1/2 dl mælk
2 tsk bagepulver
2 spsk kakao
1 stort glas syltede kirsebær ca. 550gr nettovægt
Fyldet:
1/2 piskefløde pisket til skum
500gr kvark
Glasur : saft fra kirsebærrene
Gelatine
Bagetid: ca 40 min ved 200gr. i en bageform der har 28 cm i dia.
Teig:
200 gr Butter
200 gr Zucker
4 Eier
400gr Mehl
1 pk Backpulver
etwas milch
2 El Kakaopulver
1 Glas sauerkisrchen
Fuelluung:
500 ml Schlagsahne
50 gr Zucker
1 pk vaniliezucker
500 gr Speisequark
Guss:
1 pk Tortenguss
1/4l Kirschsaft
Backzeit ca 40 min bei 200grad in einen Springform mit 28 cm in diam.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar